Охранителни ролетки

Външно ролетни щори Фирма Виал Комфорт доставя и монтира различни видове охранителни ролетки за търговски обекти и складови помещения.

  • Плътни охранителни ролетки - осигуряват висока степен на защита на обектите. Изработват се от плътни стоманени ламели от поцинкована ламарина с прахово полимерно покритие.
  • Охранителни ролетки тип оплетка - този тип ролетки осигуряват отлична защита на затваряното пространство като се запазва видимостта към обекта. Те се изработват от стоманени пръти с дебелина 8 мм, захванати с предварително поцинковани стоманени скоби.
  • Охранителни ролетки с перфорация - Изработват се от перфорирани ламели от поцинкована ламарина. Ламелите могат да бъдат с едра перфорация и с микроперфорация, което позволява различна видимост към помещенията в зависимост от вида на перфорацията.

Охранителни ролетки тип оплетка

поръчайте дограмаСвържете се с нас, за да ви предложим най-добрата оферта за охранителни ролетки

Задвижването на охранителните ролетки е ръчно или автоматично, като при автоматичното задвижване има и възможност за ръчно управление в случай на спиране на ел.захранването. Управлението се извършва посредством бутон или дистанционно.

Автоматичното задвижване на ролетките е посредством мотор с марката SIMU-Франция, който е с високи показатели на натоварване, малогабаритен и безшумен. Централния мотор има 3 г. гаранция.

Всички ролетки освен в стандартния бял цвят могат да бъдат изработени и в избран от клиента цвят по каталог RAL.