Гаражни врати
  • Ролетна гаражна врата Ролетни гаражни врати - произвеждат се от високо устойчиви алуминиеви ламели с и без термоизолация /полиуретанов пълнеж за по-добра топло- и шумоизолация/. Задвижването може да бъде ръчно, с манивела или посредством двигател управляван от бутон или дистанционно. Отварят се тихо и лесно. Ролетният тип гаражни врати позволяват максимално използване на гаражното пространство.

   Вратите се предлагат в различни цветове по каталог RAL, както и дървесни имитации.

 

поръчайте дограмаСвържете се с нас, за да ви предложим най-добрата оферта за гаражни врати

 

 • Секционна гаражна врата Секционни гаражни врати - изработват се от сандивич панели с дебелина 40 мм, състоящи се от два външни слоя от стоманена, дълбокогалванизирана, профилна ламарина с дебелина 0,5 мм и вътрешен слой от пенополиуретан. Вратата е четиристранно уплътнена и е напълно изолирана от проникването на дъжд, прах и др.
  Секционните гаражни врати се отварят вертикално като се приплъзват по тавана без да се навиват на руло. Това позволява да се използва функционално целия отвор.

  начини на задвижване:
  • ръчно - вратите се отварят и затварят лесно благодарение на балансирани спирални пружини
  • електрическо - посредством електрически двигател с дистанционно управление, като има и възможност за ръчно задвижване при спиране на ел. захранването.

  Вратите се предлагат в различни цветове по каталог RAL както и дървесни имитации.

Ролетна гаражна врата Ролетна гаражна врата Ролетна гаражна врата Ролетна гаражна врата