За нас

Фирма Виал е създадена през 1999г. и вече повече от 10 години разработва системи за врати и прозорци от алуминиеви и PVC профили. Ние използваме материали от водещи европейски производители в областа на производството на профилни системи и консумативи за PVC прозорци SALAMANDER и PROFILINK, дограма PROFILCO, алуминиеви прозорци ALUMIL, ЕТЕМALTEST.

 

поръчайте дограмаСвържете се с нас, за да ви предложим най-добрата оферта за PVC и алуминиева дограма

 

От месец април 2008 г. функционира изцяло новоизградената фабрика на фирмата намираща се в северната промишлена зона на с. Мусачево - на 15 км от гр. София. Фабриката е разгърната върху площ от 2400 м2 и е проектирана и изградена съобразно всички европейски изисквания. В производствения цех са създадени необходимите условия за правилното спазване на технологичния процес, както и качествен контрол с видеонаблюдение, които гарантират високото качество на продукцията.

Всички служители са с дългогодишен опит в производството и монтажа на алуминиева и PVC дограма. Добрите условия на труд които сме създали допълнително мотивират колектива за висококачественото изпълнение на поставените задачи.

Ръководството на фирмата редовно посещава семинари и изложения в Германия и България за запознаване с новите технологии и материали в бранша.

Производствената сграда разполага и с офис и голям шоурум с мострена зала, където нашите клиенти могат да се запознаят с продуктите които предлагаме, да добият нагледна представа за интересуващите ги неща, както и да получат експертна консултация и оферта.

Фирмата разполага и с офис в гр. Елин Пелин на адрес – бул. София №12 /срещу банка ДСК/

Цех Цех Цех