SALAMANDER BLUEVOLUTION 92

bluEvolution Технически параметри:

  • Конструктивна ширина - 92 мм
  • Брой камери - 6
  • Стъклопакет - до 60 мм
  • Коефицент на топлопроводимост - 1 W/m2K
  • Индекс на шумоизолация - 47 dB

През последните няколко години изискванията на на клиентите относно повишаване на топлоизолацията на жилищата значително се повишава. В стремежа си да задоволи тези изисквания през месец ноември компанията SALAMANDER INDUSTRIE PRODUKTE въвежда на пазара едно напълно нова система - bluEvolution.

 

поръчайте дограмаСвържете се с нас, за да ви предложим най-добрата оферта за PVC дограма SALAMANDER BLUEVOLUTION

 

bluEvolution

С bluEvolution се постигат стойности на топлопреминаване достойни за бъдещето. Uf стойност от 1.0 W/m² K. Възможна е оптимизация чрез предлаганата от Salamander термично разделена армировка, която понижава стойността на Uf до 0.94 W/m²K. Със своята конструктивна ширина от 92 мм и височина от 118 мм на профилната комбинация каса и крило bluЕvolution съчетава в себе си отлична стабилност и изящен вид на готовия прозорец.

Новата PVC система на SALAMANDER допуска вграждане на стъклопакети до 60 мм, което позволява да се използват последните постижения в областта на производството на стъкло и стъклопакети. Всички профили в bluEvolution отговарят на RAL клас А с 3 мм дебелина на стените. Трите уплътнения на отваряемите части допринасят за отличните функционални стойности и топло- и шумоизолация на готовите прозорци.

При разработването на bluEvolution конструкторите на SIP са обърнали и специално внимание на опазването на околната среда, защита на климата и запазване на ресурсите чрез възможността за пълно рециклиране на системата и отлична енергийна ефективност (Uf = 1.0 W/m² K).

Освен в бяло bluEvolution ще се предлага и в широка цветова гама, която да задоволи всяко дизайнерско желание.