Начало За нас Услуги Актуални цени Отстъпки Галерия Новини Блог Запитване Контакти

Намерете ни в социалните мрежи

Блог на Виал комфорт » PVC дограма » Избор на PVC дограма за хотели и къщи за гости
PVC дограма за хотели

Избор на PVC дограма за хотели и къщи за гости

Хотелите и къщите за гости се нуждаят от дограма, която осигурява вътрешен комфорт и приятна почивка на гостите. Дограмата за хотели и къщи за гости трябва да бъде с много добра топлоизолация и шумоизолация. Така по всяко време на годината туристите в дадения хотел или къша за гости ще си почиват, без досадна горещина проникваща през лятото, или студ проникващ вътре в стаите им през студеното време.

Виал Комфорт ви предлага реномирана PVC дограма на SALAMANDER, с доказани качества. Тя е подходяща както за нови хотели и къщи за гости, така и за смяна на стара дограма с нова.

 

Виал Комфорт може да изпълни вашите проекти за дограма с нестадартни размери

Оригиналността на съвременните сгради, особено на хотелите и на къщите за гости, поставя предизвикателства за изработване на дограма за тях. Виал Комфорт успешно се справя с такива предизвикателства. Можем да изработим вашата дограма в нестандартни размери, специално подходяща за вашата сграда. Предлагаме и възможности за избор на подходящи за вашия обект цветове на PVC профилите.

Ние изработваме дограма за хотели и къщи за гости в количества, необходими за дадения обект, както и с размерите, необходими за помещенията в обекта. Можем да изработим PVC дограма за различни конфигурации и размери.

Изчистеният дизайн на PVC дограмата от Виал Комфорт е точно това, което е необходимо за съвременни хотели и къщи за гости.

 

PVC дограма за къщи за гости

 

Изработване на допълнителни елементи за дограмата за вашия хотел или къща за гости

Виал Комфорт изработва и допълнителни елементи за PVC дограма за хотели и къщи за гости, като первази, щори и други. Просто заявете необходимите бройки и размери и поръчката ви ще бъде изпълнена бързо и качествено.

 

SALAMANDER BLUEVOLUTION – дограмата, която отговаря на повишените изисквания за уют и комфорт

Тъй като изискванията на клиентите туристи се повишават непрекъснато, по отношение на осигуряването на подходящи условия за почивка, профилите SALAMANDER BLUEVOLUTION отговарят на тези изисквания, с още по-добро топлоизолиране. Тези профили са шесткамерни, с конструктивна ширина 92 мм. Те предлагат коефициент на топлопроводимост 1 W/m2K. Освен това SALAMANDER BLUEVOLUTION предлага и много добра шумоизолация с индекс 47 dB.

За изолационните качества на профилите допринасят трите уплътнения, с които са снабдени.

 

профилите SALAMANDER BLUEVOLUTION

 

SALAMANDER STREAMLINE – профили за постигане на отлично съотношение между качества и цена

Още едно предложение от Виал Комфорт, което е отличен вариант за балансиране на качество и цена, е дограма с профили SALAMANDER STREAMLINE. Тази петкамерна система е с конструктивна ширина 76 мм. Тя предлага същия коефициент на шумоизолация като BLUEVOLUTION, а коефициентът на топлопроводимост е 1,3 W/m2K. С тези профили Виал Комфорт може да изпълни дограмата с права или със заоблена оптика.

Уплътненията, които се използват в дограмата от профили STREAMLINE, са двойни.

 

Стъклопакети за дограма SALAMANDER – BLUEVOLUTION и STREAMLINE

Стъклопакетите, които могат да се поставят на профили BLUEVOLUTION, са с ширина до 60 мм, а за профили STREAMLINE – до 48 мм.

 

 

 

 

Share Button