Начало За нас Услуги Актуални цени Отстъпки Галерия Новини Блог Запитване Контакти

Намерете ни в социалните мрежи

Блог на Виал комфорт » PVC дограма » SALAMANDER 3D DESIGN – пет камерни PVC профили с немски стандарт
PVC профили SALAMANDER 3D DESIGN

SALAMANDER 3D DESIGN – пет камерни PVC профили с немски стандарт

5-камерният PVC профил – най-добрият избор за 100% отворяема дограма

Виал Комфорт ви предлага предимствата на немското качество с 5-камерния PVC профил SALAMANDER 3D DESIGN. Това е най-добрият избор, когато трябва да поръчате дограма за 100% отворяеми части, а същевременно държите на висока топлоизолация и шумоизолация.

Изберете 5-камерния профил за домове и офиси

Този профил е подходящ както за домове, така и за офиси. Универсалните му качества и атрактивният вид се комбинират с умерени цени, с предложенията на Виал Комфорт.

пет камерен профил с немски стандарт

Изолационните качества на 5-камерния профил

Тройното фалцово уплътнение на SALAMANDER 3D DESIGN допринася както за високата топлоизолация, така и за добрата шумоизолация. Този 5-камерен профил ще ви осигури коефициент на топлопроводимост 1,3 W/m2K. Шумоизолацията се гарантира с индекс 48 dB.

Качеството е гарантирано от немски и европейски стандарт

Стандартите са гаранция за качество и при профилите за PVC дограма. Виал Комфорт ви гарантира начеството на SALAMANDER 3D DESIGN –  профилите са клас А, произвеждат се в съответствие с немски стандарт за качество – RAL GZ – 716, както и в съответствие с европейска норма EN 12608:2003. Високите изолационни свойства, устойчивост на атмосферните условия и дългият живот на 5-камерния профил SALAMANDER 3D DESIGN са постигнати въз основа на постигнатото  качество.

Другите предимства на 5-камерния профил SALAMANDER 3D DESIGN

  • С този профил дограмата ви ще има гарантиран живот най-малко 60 години.
  • Няма да се безпокоите за влошаване на качеството й от въздействието на климатичните промени и екстремно време – тя е изключително устойчива на климатични влияния.
  • Дограмата ще се почиства бързо и лесно.
  • Ще имате дограма с отлична функционалност.
  • При 5-камерния профил SALAMANDER 3D DESIGN можете да изберете права или заоблена оптика.
  • Щеможете да поръчате фолиране на профила, едностранно или двустранно. Цветовете, от които можете да избирате, са 1600. Сред тях ще ви предложим и 12 цвята, които имитират дърво.

5-камерният профил SALAMANDER 3D DESIGN е екологичен продукт

Сред основните предимства на 5-камерния профил Виал Комфорт изтъква и екологичността на дограмата, произведена от този профил. Тя се рециклира напълно. Избирайки профила за вашия дом или офис, вие ще сте уверени, че няма да допринесете за замърсяването на околната среда.

Share Button