Начало За нас Услуги Актуални цени Отстъпки Галерия Новини Блог Запитване Контакти

Намерете ни в социалните мрежи

Блог на Виал комфорт » PVC дограма » Сравнение на PVC системите на фирмата PROFILINK
PVC системите на фирмата PROFILINK

Сравнение на PVC системите на фирмата PROFILINK

PVC дограмата на фирма PROFILINK предлага модерен дизайн и качество, заедно с всички предимства, които праявят този вид профили широко търсени на пазара – дълготрайността на PVC материала, отличните изолационни свойства, лесното поддържане и широката гама от цветове, в които може да се изработи от специалистите от Виал Комфорт. Още едно предимство, което осигурява по-голяма защита против взлом, е възможността за монтиране на обков.

Профилните системи на PROFILINK са сред най-известните, заедно със системите на най-търсените производители на PVC профили в Европа. Продукцията на фирмата е носител на сертификатите TÜV NORD и Trade Mark.

 

Видове PVC профилни системи ПРОФИЛИНК

Профилните системи PROFILINK са с 3, 4, 5 и 6 камери. Ще ви представим профилните системи с 3, 4 и 5 камери, предлагани от Виал Комфорт.

 

Трикамерна система – Ултра

Това е най-икономичната система, която предлага високо качество за дограма в нови жилища и офиси и за смяна на стара дограма. Съчетанието на оптимална цена и добри изолационни свойства, дори и ако се поръчат с еднокамерни стъклопакети, я прави особено търсена за саниране, например на често налагащото се саниране на дограмата на входове на блокове.

 

Характеристики на системата Ултра

 • монтажна ширина – 60 мм
 • възможност за стъклопакети до 30 мм
 • висок изолационен коефициент за оптимално пестене на енергия – 5 W/m2K

 

Четирикамерна системаClassic

Четирикамерната система Classic е класически избор, за дограма за жилища за постигане на оптимално пестене на енергия. С четирите камери както енергоспестяването, така и шумоизолацията са още по-добри, дори ако се спрете на еднокамерен стъклопакет.

И тази система се използва за смяна на стара дограма; поради отличните си качества е редовен избор за нови жилища и офиси.

Характеристики на системата Classic

 • дълбочина на профила 60 мм
 • възможност за стъклопакети до 30 мм

 

Петкамерни системи – Премиум и Премиум+

С петкамерните системи Премиум и Премиум+ получавате още повече възможности за пестене на енергия и изолация, с които дограмата ви ще бъде устойчива на всякакви атмосферни условия.

При тези две системи можете да изберете не само класически вид отваряне на дограмата, но и отваряне тип хармоника или фолксваген.

Тази система е отличен избор за дограма за нови жилища и офиси.

 

Характеристики на системите Премиум и Премиум+

 • петкамерна каса
 • дебелина на крилото 70 мм за Премиум и 80 мм за Премиум+
 • заоблена оптика
 • възможност за стъклопакет до 36 мм, така че можете да поръчате дограмата и с троен стъклопакет
 • коефициент на изолация 1.3 W/m2K
 • при тези системи имате възможност за обков, предлагащ изключително висока сигурност – WK2 или WK3

Когато е необходимо отлично уплътнение срещу проникване на вода, изберете системата Премиум+ с изнесено крило, което осигурява висока водоплътност.

 

 

 

 

Share Button