Начало За нас Услуги Актуални цени Отстъпки Галерия Новини Блог Запитване Контакти

Намерете ни в социалните мрежи

Блог на Виал комфорт » PVC дограма » Предимства на PVC дограма PROFILINK
PVC дограма PROFILINK

Предимства на PVC дограма PROFILINK

Продуктите на фирма Profilink

 

Виал Комфорт произвежда качествени прозорци и врати с PVC профили на утвърдената на европейския пазар българска фирма Profilink.

 

Продуктът, използван за производството на профили

Profilink произвежда и продукта, от който се изготвят профилите. Това е PVC гранулат, полуфабрикатен продукт, който се получава от смеси на PVC и други добавки. От гранулата, чрез екструдиране или чрез инжекционно формиране, се произвеждат PVC профили.

PVC профилите на Profilink

Производството на PVC профили от Profilink

В процеса на производството на PVC профили от Profilink се осъществява непрекъснато наблюдение, за спазване на изискванията за производство на профилите. Производството е по австрийски лиценз.

 

PVC профилите на Profilink

Профилите, произвеждани от Profilink и използвани за производство на дограма от Виал Комфорт, са от 3 до 6 камерни.

 

Международно признание за качеството на профилите

  • TÜV NORD: сертификат, който гарантира безопасност, надеждност и качество. Проверките за сертифициране се провеждат от над 1200 опитни експерти за продукти от различни промишлени сектори. Сертификатите на … отделят специално внимание за гарантиране на интересите на потребителите.
  • Търговска марка: тя се получава от Световната организация за интелектуална собственост към ООН. С получаването на сертификата за търговска марка Profilink е получила признание за продуктите си и за новаторството и творчеството, признание за които е получаването на търговска марка от всяка компания.

Качествата на продуктите на Profilink по системи

  • Classic: четирикамерна система, с 60 мм дълбочина. Предимства: висок коефициент на топлопреминаване, което гарантира енергоспестяване. Важното е, че това топлопреминаване може да се постигне дори и с еднокамерни стъклопакети. Допълнителни предимства: шумозащита, издръжливост, ефективно уплътняване.
  • Premium: петкамерна система, с дебелина на профила 70 мм. Дава възможност за монтиране на единични, двойни и тройни стъклопакети. Предимства: отлична здравина и уплътняване; заобляне на оптиката; коефициент на изолация 1.3 W/m2K, осигуряващ отлично енергоспестяване, дори ако се инсталират еднокамерни стъклопакети. Допълнителни възможности за отваряне и типове хармоника и фолксваген, както и за обков с високи степени на сигурност – WK2 и WK3.
  • Premium +: петкамерна, с дебелина 70 мм. Може да се произведе и с 6 камери и дебелина 80 мм. Профилите с тази система се характеризират с отлично уплътнение, коефициент на изолация 1.3 W/m2K за ефективно енергоспестяване. С изнесеното крило се осигурява защита от проникване на вода. С тази система могат да се монтират до тройни стъклопакети, както и допълнителен обков със сигурност WK2 и WK3.
  • Ultra: това е трикамерна система с коефициент на изолация 1.5 W/m2, отлично уплътняване, шумоизолация и топлоизолация, допълнителни възможности за обков за допълнителна сигурност.

Резюме на предимствата на PVC дограмата, произвеждана от Profilink

  • конкурентни цени, благодарение на ниските транспортни разходи
  • отлична изолация за осигуряване на енергоспестяване, защита от шум, пропускане на вода
  • възможности за различни видове отваряне в допълнение към класическия вид: възможности за отваряне тип хармоника или тип фолксваген
  • възможности за поставяне на допълнителен обков за увеличаване на сигурността

Специално признание за системата Profilink Premium

Сертифицирането на системата Premium към Института ROSENHEIM в съответствие със стандарта EN 14351-1 е специално признание от този Институт за прозоречни системи. Стандартът EN 14351-1 осигурява сертифициране според механичните качества, водонепропускливостта, силата на заключване, осигурявани от PVC профилите.

 

Share Button