Начало За нас Услуги Актуални цени Отстъпки Галерия Новини Блог Запитване Контакти

Намерете ни в социалните мрежи

Блог на Виал комфорт » PVC дограма » Поръчайте PVC дограма Salamander с аксесоари и спестете
PVC дограма Salamander

Поръчайте PVC дограма Salamander с аксесоари и спестете

Направете дома си по-приятен и уютен с нова PVC дограма Salamander от Виал Комфорт и аксесоари към нея – первази, комарници, щори – така ще спестите. Възползвайте се и от отстъпките, които предлагаме за количество.

Предимствата на PVC дограмата Salamander

Това е немски продукт с доказани качества, на пазара на дограма от десетилетия.

 • Устойчивост и дълготрайност

Устойчивостта на дограмата се дължи на качеството на профилите. Тя ще издържи на сменящите се климатични условия, без това да се отрази на качеството й. Здравината се дължи и на укрепващите стоманени профили в средната камера, произведени в завода KRUPS в Германия. Можете да очаквате период на дълготрайност до 60 години.

 • Топлоизолационни качества

Топлоизолацията е висока, тъй като профилите са с нисък коефициент на топлопроводимост – в тях има изолиращи камери. Виал Комфорт ви предлага постигане и на отлична звукоизолация, чрез подходящи стъклопакети.

 • Автоматично проветряване

Освен изолацията за дома ви е важно и проветряването. С PVC дограмата Salamander получавате и допълнително предимство – автоматично проветряване, с устройство, поставено в касата – Air Controller.

 • Привлекателен външен вид

Можете веднага да познаете PVC дограмата Salamander по блестящата гланцирана повърхност, тъй като фирмата Salamander използва специална рецептура. Можете да поръчате дограмата в предпочитан от вас цвят от гамата, която ви предлагаме, с 1600 цвята.

 • Екологичност

PVC профилите Salamander са напълно рециклируеми.

 

промоция на PVC дограма

Сега можете да поръчате с отстъпка щори от Виал Комфорт

Възползвайте се от периода на отстъпки, за да освежите и направите по-уютен дома си с нови щори. Те са необходимост за съвременния дом, не само за защита от слънцето и за топлоизолиране, но и като аксесоари в подходящ цвят.

 

Предимствата на щорите от Виал Комфорт

 • различни материи, материали и цветове
 • различни модели – хоризонтални, вертикални, роло, външни ролетни щори

Предлагаме ви кратка характеристика на видовете щори, за да направите по-лесно избора си.

 • Хоризонтални щори

Виал Комфорт произвежда хоризонтални щори от алуминий. Те могат да се монтират поотделно на всяко крило на дограмата. Лесно се почистват и имат и приспособление за странично водене, за да не се получи изкривяване на ламелите.

 • Вертикални щори

Виал Комфорт предлага вертикални текстилни щори от антистатичен материал. Те се почистват лесно и са подходящи за по-ниски помещения, за създаване на впечатление за по-голяма височина. Могат да се захващат и за тавана.

 • Роло щори

Тези щори също са текстилни и от антистатичен материал, с различно пропускане на светлината. Особено ефектни са щорите „Ден и нощ“, с редуване на непропускливи и прозрачни ленти.

 • Плисе щори

Те са особено ефектни, а могат да се изработят и за прозорци с неправилна форма. Също предлагат различна пропускливост, включително модели „Ден и нощ“.

 • Външни алуминиеви ролетни щори

Те предлагат допълнителна топлоизолация и шумоизолация, предпазват от крадци и допринасят за приятния вид на дома отвън. Могат да се управляват и дистанционно.

 

Share Button