Начало За нас Услуги Актуални цени Отстъпки Галерия Новини Блог Запитване Контакти

Намерете ни в социалните мрежи

Блог на Виал комфорт » PVC дограма » ПВЦ дограма SALAMANDER 2D DESIGN – класически 3 камерен профил
ВЦ профил на SALAMANDER 2D DESIGN

ПВЦ дограма SALAMANDER 2D DESIGN – класически 3 камерен профил

ПВЦ профилите SALAMANDER са с универсална конструкция. Те ви гарантират немско качество – произведени са в Германия и качеството им е гарантирано от съответствието на стандарт RAL GZ – 716. Освен това допълнителна гаранция за качествени профили е съответствието на европейска норма EN 12608:2003.

Едни от основните предимства на профилите SALAMANDER са високата степен на топлоизолация и шумоизолация, които водят до снижаване на разходите за отопление и по-голям вътрешен комфорт у дома. Среднай-търсените профили е класическият 3-камерен ПВЦ профил на SALAMANDER 2D DESIGN, предлаган от Виал Комфорт.

Отличната топлоизолация и шумоизолация на профила

Профилите SALAMANDER

С избора на класическия 3 камерен профил 2D DESIGN не само ще получите качествена дограма, атрактивна на вид, с искрящо бял цвят. С избора на този профил ще осигурите за дома си коефициент на топлопроводимост 1,5 W/(m²K) – това е решението за намаляване на сметките за отопление. Шумоизолацията, с индекс 46 db, също ще допринесе за комфорта и тишината в дома ви.

Предимствата, които ще ви предложи 3-камерният профил 2D DESIGN

  • На първо място, това е оптималното съотношение между качеството и цената. Това предимство обяснява популярността на този профил на SALAMANDER. Това е универсално решение, когато трябва да изберете дограма за нов дом или да замените стара дограма с нова PVC такава.
  • С избора на 3-камерния 2D DESIGN профил ще получите дограма, която ще ви служи много дълго, минимум 60 години.
  • Профилите са устойчиви на външните климатични въздействия.
  • Почистването е лесно и бързо, с малко усилия ще поддържате отличния вид на дограмата.

Възможности на профила за постигане на желан от вас вид

За да постигнете индивидуализиран дизайн, възползвайте се от възможностите, които предлага профилът 2D DESIGN:

  • можете да изберете права или заоблена оптика
  • можете да изберете фолиране, едностранно или двустранно, от палитрата цветове по RAL – 1600 цвята; тук са включени и 12 имитации на дърво

Когато трябва да сменяте дограмата на панелно жилище изберете 3-камерния 2D DESIGN

При смяна на дограма на панелно жилище 3-камерният профил е най-подходящият избор. Той има малка конструктивна ширина – 60 см.

3-камерният профил  2D DESIGN ви гарантира пълно рециклиране

Важно е да допълним, че профилът може да се рециклира напълно. Това е още едно предимство, поради което Виал Комфорт включва профила в предложенията си на класически профили, отговарящи на изискванията за удобство, атрактивен дизайн, отлична топлоизолация и шумоизолация, на разумни цени.

 

 

 

 

 

Share Button