Начало За нас Услуги Актуални цени Отстъпки Галерия Новини Блог Запитване Контакти

Намерете ни в социалните мрежи

Блог на Виал комфорт » PVC дограма » Оферти за ПВЦ дограма в София
Оферти за ПВЦ дограма в София

Оферти за ПВЦ дограма в София

Удобството на ПВЦ дограмата я прави редовен избор за нови домове, както и при необходимост от смяна на стара дограма в София. Тя помага за пестене на енергия, издържа с десетилетия и се поддържа лесно. Още едно съображение за избора на този вид дограма е възможността да се рециклира.

Преди да направят своята поръчка, клиентите сравняват оферти за ПВЦ дограма в София. Ще обърнем вниманието ви на предложенията на този вид дограма от Виал Комфорт.

 

избор на ПВЦ дограма

 

Критерии за избор на ПВЦ дограма

  • Ниска цена

Най-важният критерий за избора е разбира се цената. Ниската цена се постига с предлагане на профили, произведени в България, тъй като разходите за транспорта им са ниски. За клиенти, които търсят предложения на ПВЦ профили на разумни цени, Виал Комфорт предлага профили PROFILINK.

  • Класически профили с добри изолационни характеристики

За смяна на дограма на вила, селска къща, или на прозорците на входа на кооперация, не е необходима дограма с много допълнителни предимства, например възможност за обков за сигурност. При смяната главно на прозорци изискването е да се осигури достатъчна изолация, но не са задължителни многокамерни профили. Освен това се правят поръчки за дограма с класическо отваряне.

Предложенията на Виал Комфорт включват следните профили от PROFILINK: 3-камерна система Ултра, с много добри изолационни качества, при която може да се добави и обков, ако сменяте дограма на къща или вила; 4-камерна система PROFILINK Classic, също съчетаваща много добри изолационни свойства с ниски цени.

  • Качествена дограма с модерен вид

Това е изискване, когато се поставя нова или се сменя стара дограма на домове. Важно е дограмата да изглежда добре, да може да се съчетае цветово с интериора и екстериора. Изолационните качества също са много важни – комфортът в дома зависи от топлоизолацията, както и от шумоизолацията. С отлична изолация се постига и пестене на енергия.

За да съчетаете всички тези качества, изберете произвежданите в Германия профили SALAMANDER. Тези оферти на ПВЦ дограма отговарят и на най-високите изисквания на клиентите. Характерният бял цвят и блестящата повърхност ще подхождат на всеки дом. А ако държите на друг цвят, отговарящ на гамата на дома ви, можете да избирате от 1600 цвята, които се постигат с декориращо фолио, произведено от Renolit и Cova.

  • Възможност за намаляване на конденза

При ПВЦ дограмата проблемът е кондензът, тъй като изолацията, която се постига с нея, е отлична. За да се намали възможността за конденз, се препоръчва редовно проветряване.

Ако изберете дограма SALAMANDER, ще се възползвате от Air Controller – автоматично устройство в касата на профилите, с което се извършва проветряване.

  • Възможност за отваряне тип хармоника или Volkswagen

Ако за някои помещения в дома ви планирате отваряне тип хармоника или Volkswagen, изберете системата PROFILINK Премиум. Тя дава възможност за изработване на дограма с такива типове отваряне.

  • Възможност за инсталиране на обков за сигурност

Обковът, с който се постига висока степен на сигурност, е важно съображение, особено за къщи, апартаменти на ниски етажи, вили.

Системите на PROFILINK – Премиум, Премиум+ и Ултра, дават възможност за монтиране на обков за сигурност, което съчетано с другите им качества, ги прави отличен избор.

Виал Комфорт предлага обков на германската фирма Siegenia. Видовете обков допълват класическото отваряне – хоризонтално или с падащо крило. Още по-висока гаранция за сигурност е обковът на принципа Volkswagen. Можете да поръчате и противовзломен обков.

поръчайте дограма Изберете и поръчайте ПВЦ дограма от офертите на Виал Комфорт, според изискванията си за вид, изолация и степен на сигурност.

Share Button