Начало За нас Услуги Актуални цени Отстъпки Галерия Новини Блог Запитване Контакти

Намерете ни в социалните мрежи

Блог на Виал комфорт » PVC дограма » Когато избирате PVC дограма, обърнете внимание на тези важни фактори
избор на PVC дограма

Когато избирате PVC дограма, обърнете внимание на тези важни фактори

Прозорците са важна част от екстериора и интериора на дома ви. Те допринасят за общия уют, а освен това имат важна функция – да не допускат прекомерната топлина или студ отвън, да не дават възможност да ни безпокои шумът на градския трафик. Затова при избора и покупката на PVC дограма трябва да обърнете внимание на няколко основни детайли, за да получите продукт с желаните качества, PVC дограма с оптимални топлоизолиращи и шумоизолиращи свойства, с привлекателен вид.

Какви са гаранциите за дълготрайността на PVC дограмата

PVC дограмата ще ви служи дълго време, ако е изработена от качествени профили, с качествени стъклопакети и качествено изпълнен монтаж.

При избора на PVC дограма обърнете внимание на всички елементи от дограмата

PVC дограмата включва не само профила, но и стъклопакета. Затова обърнете внимание на качествата не само на предлаганите профили, но и на стъклопакетите. Така ще направите най-оптималния избор на дограма за дома или офиса.

Профилите за PVC дограма

Всеки производител на PVC дограма трябва да има асортимент от най-малко два вида профили, които да ви предложи. Те трябва да са в съответствие с особеностите на климата в района, в който живеете.

Виал Комфорт предлага PVC профили Salamander и PROFILINK. Ние ще ви предоставим и подробна информация за двата вида профили, за да направите подходящия избор.

 

PVC профили Salamander

 

Стъклопакетите – важен елемент от дограмата

Важно е фирмата производител, на която сте се спрели, да може да ви предложи асортимент от стъклопакети, от които да изберете в зависимост от изложението на стаите за остъкляване и от факторите, които са важни за вас. За остъкляване на вътрешни помещения не е необходимо стъклопакетите да са с високи топлоизолационни свойства и можете да се спрете на по-евтин вариант от две бели стъкла. За външни помещения комбинациите са с бяло, нискоемисионно или К стъкло, и енерджи стъкло.

Виал Комфорт предлага няколко вида стъклопакети, за остъкляване на вътрешни помещения, както и на външни прозорци, фасади и други. Използвайте информацията на сайта ни, за да направите преценка и да изберете подходящите стъклопакети. След това ще обсъдите избора с нашите специалисти.

Качественият монтаж е важно условие за качествено функциониране на дограмата

Както е споменато по-горе, монтажът е една от основните предпоставки за качество и продължително и удовлетворително функциониране на дограмата като топлоизолиращ и шумоизолиращ фактор. Осведомете се подробно за монтажа, начина на изпълнение, подчертайте, че държите да бъде изпълнен качествено, тъй като знаете колко е важно това.

Как да изберете сред множеството производители на пазара

Фирмите, предлагащи PVC дограма, са много. Потърсете информация за това, от колко години произвежда дограмата си производителят, както и предлага ли гаранция за готовата дограма и за какъв срок я предлага. Утвърдените производители на дограма получават сертификати за качество. Попитайте производителя, на когото сте се спрели, за такива сертификати.

Виал Комфорт предлага PVC дограма на германската фирма Salamander и на българската фирма PROFILINK. Можем да ви предоставим сертификати за качествата и на двата вида профили.

Share Button