Начало За нас Услуги Актуални цени Отстъпки Галерия Новини Блог Запитване Контакти

Намерете ни в социалните мрежи

Блог на Виал комфорт » PVC дограма » Как да изберете качествена PVC дограма
качествена PVC дограма

Как да изберете качествена PVC дограма

Разнообразието на пазара за PVC дограма е голямо, така че изборът е трудна задача. Разбира се, външният вид е един от основните критерии, но не трябва да забравяте, че освен него трябва да прецените качеството на дограмата, степента на изолация и степента на безопасност, които са ви необходими. Със специалистите от Виал Комфорт ще получите отговори на въпросите, които имате във връзка с изискванията ви за PVC дограма. А тук сме събрали някои общи съвети, които да ви помогнат в избора.

 

Реклама и отзиви от клиенти

В Интернет можете да потърсите и отзиви от клиенти за продукцията на производителя, от който се интересувате.

Виал Комфорт ви предлага на нашия сайт подробна информация за видовете системи, които разработваме от PVC профили. На блога към нашия сайт можете да намерите полезна информация и за избора и поддържането на различните видове дограма, както и актуална информация по други свързани с дограмата въпроси. Обновяваме редовно информацията, за да улесним максимално клиентите си.

 

поръчайте дограмаСвържете се с нас, за да ви предложим най-добрата оферта за качествена PVC дограма

 

препоръка за PVC дограма

 

Производителят трябва да е с опит от поне три години на пазара

За качествена дограма несъмнено трябва да се обърнете към производител, който е отдавна на пазара, от поне три години. Ако вече има установена репутация за качество, можете да сте спокойни, че и изработената от този производител дограма ще има необходимите качества. Още един признак за голямо търсене и удовлетворение от страна на клиентите е наличието на повече от един магазин на производителя.

 

Какъв асортимент от профилни системи предлага производителят

Ако асортиментът от профилни системи е голям, това неизбежно води до повече брак и по-ниско качество на произведената PVC дограма.

Виал Комфорт предлага два вида PVC дограма – Salamander и PROFILINK, за да гарантира качество за клиентите.

 

Качеството на профилите

Ако профилите са местно производство, но не са от вече утвърден производител, те могат да се окажат некачествени. Непременно проучете какви PVC профили предлага избраният от вас производител.

Виал Комфорт използва PVC профили Salamander и PROFILINK. Профилите Salamander се произвеждат в Германия и отдавна са символ на качество, както и профилите на българската фирма PROFILINK, която е получила редица сертификати за качество.

 

Стъклопакетите

При стъклопакетите е важно да обърнете внимание на дебелината на стъклата. Разглеждайки готова продукция, можете да измерите дебелината на стъклата с линия. Важно е да установите дали не е под 4 мм. Ако дебелината е под тази стойност, явно производителят прави икономия, която ще се отрази неблагоприятно на качеството.

 

Когато търсите армирано стъкло за по-голяма сигурност

Целта на армирането на стъклото е да компенсира температурното разширяване на профила при резки спадове в температурите. Освен това армираното стъкло е по-устойчиво на динамични въздействия. За стандартната PVC дограма минималната дебелина на армиращия слой трябва да е 1,5 мм. С тази дебелина стъклото ще бъде устойчиво както на резки промени на температурата, така и на динамични въздействия, например удари.

Share Button