Начало За нас Услуги Актуални цени Отстъпки Галерия Новини Блог Запитване Контакти

Намерете ни в социалните мрежи

Блог на Виал комфорт » PVC дограма » Защо да изберем PVC дограма SALAMANDER

Защо да изберем PVC дограма SALAMANDER

Сред предлаганите на пазара марки дограма SALAMANDER се отличава с качествата си. За да разберем на какво се основават тези качества, е добре да се върнем назад, в историята на развитие на фирмата SALAMANDER.

 

Фирмата SALAMANDER – в изработването на PVC дограма от 1960 г.

1960 г. е годината, в която SALAMANDER Industrie Produkte GmbH започва дейността си в PVC техниката. От 1973 г. SALAMANDER започва да изработва и предлага PVC профили за врати и прозорци. През цялото развитие на фирмата принципите на оригинален дизайн и иновации, комбинирани с традициите, неизменно дават отлични резултати. Цялата продукция на фирмата се изработва в Германия, в град Тюркхайм, разположен в близост до Мюнхен.

 

Принципите на фирмата SALAMANDER

SALAMANDER е единственият производител на профили за дограма в Германия, който не извършва изнесено извън страната производство. Освен това фирмата извършва селекция и осигурява лиценз на фирмите, които произвеждат дограма с използване на профилите й. В основата на избора на фирмите се поставя качеството на работа на фирмите за дограма.

Продуктите на SALAMANDER на българския пазар

Първите продажби на профили на фирма SALAMANDER в България се осъществяват през 1997 г. Това са профили от системата Universal.

Продуктите на SALAMANDER

Характеристики на профилите SALAMANDER

  • Съответствие на стандарта за качество RAL GZ 716 и на Европейска норма EN 12608:2003.
  • Производство само на профили клас А.
  • Мекота на линиите на профилите.
  • Използване на иновационни технологии при изработването на профилите.
  • Отлична функционалност.
  • Отличаващ се искрящо бял цвят на профилите, благодарение на специалната рецептура, използвана за производството им.
  • Стабилност на профилите, устойчивост на атмосферни влияния.
  • Светлорезистентност на профилите.
  • Възможност за рециклиране на дограмата с профили SALAMANDER.

Характеристики на профилите SALAMANDER

Лесно поддържане на дограмата с профили SALAMANDER

Лесното поддържане на дограмата с PVC профили SALAMANDER е едно от основните качества, които привличат клиентите. Гладката и лъскава повърхност на профилите предлага не само естетическо предимство. Специалното покритие на профилите не дава възможност за трайно полепване на замърсяванията. Почистването се извършва лесно.

 

Дълготрайността на дограмата SALAMANDER

Качественият материал на профилите SALAMANDER осигурява изключително дълъг период на живот на дограмата, в която се използват те. Ако имате дограма SALAMANDER, можете да очаквате тя да запази качествата си в продължение на над 60 години.

 

Възможности за производство в различни цветове

За тези, които искат да добавят цветове в дограмата и така да разнообразят дома си, SALAMANDER предлага богата гама цветове – 1600 цвята. В тези цветове се включват и 12 имитации на дърво.

 

Рециклирането на профилите SALAMANDER – грижа за околната среда

Материалът, от който се изработват профилите SALAMANDER, може напълно да се рециклира. Тези профили представляват отлично решение, което не води до замърсяване на околната среда.

Share Button