Начало За нас Услуги Актуални цени Отстъпки Галерия Новини Блог Запитване Контакти

Намерете ни в социалните мрежи

Блог на Виал комфорт » Дограма » Подходяща дограма за вилата
дограма за вилата

Подходяща дограма за вилата

Вилата трябва да ви осигурява комфорт, но и да е привлекателна, включително дограмата. В нашите климатични условия вилата се ползва много дълго време през годината, затова е особено важно да ви посрещне с красив дизайн и хубави прозорци, а вътре да цари уют. През студеното време трябва да е топло, а в горещините – прохладно. Това също се дължи на избора на прозорци. Виал Комфорт ви предлага съвети за подходяща дограма за вашата вила.

За да разчитате на добра изолация за новата вила, изберете PVC или алуминиева дограма. Ако вилата ви вече е с дървена дограма, трябва да помислите за изолиращи ленти,за да постигнете оптимална температура и в студено, и в горещо време. Но с PVC или алуминиева дограма от Виал Комфорт изолирането няма да е проблем. Освен това ще получите и редица други предимства.

 

поръчайте дограмаСвържете се с нас, за да ви предложим най-добрата оферта за дограма на вашата вила

 

PVC дограма за вашата вила
Основните предимства на PVC дограмата са няколко, едно от които е особено важно, когато имата и прозорци с нестандартни форми – от PVC профилите могат да се изработят прозорци с различни форми.

PVC профили SALAMANDER
За съчетание от качество и впечатляващ вид Виал Комфорт ви предлага PVC профили SALAMANDER. С тях получавате:
•    атрактивната блестяща повърхност характерна за тези профили
•    отлични изолационни свойства
•    гаранция за дълготрайност – над 60 години
•    пълно рециклиране след използване
За вашия комфорт PVC профилите SALAMANDER предлагат:
•    голяма конструктивна ширина – това гарантира възможност за монтиране на стъклопакети до 60 мм
•    благодарение на стъклопакетите с голяма дебелина изолационните свойства на дограмата са отлични
•    още една гаранция за ефективната изолация са вътрешните камери в профилите – те допринасят за изолиране на горещината, студа и шума

PVC профили PROFILINK Classic -оптимално ценово решение
Като по-евтино, но също отлично решение Виал Комфорт ви предлага PVC профили PROFILINK. Те се изработват по австрийски лиценз. Благодарение на ниските транспортни разходи ви предлагаме тези профили на евтини цени.

Най-оптималният избор е профилът PROFILINK Classic. Той е с дълбочина 60 мм и предлага добро енергоспестяване и уплътняване. В допълнение е с добри шомоизолационни свойства. Стъклопакетът, който може да се монтира на  PROFILINK Classic, може да бъде с дебелина до 30 мм.

 

PVC дограма за къща

 

Алуминиева дограма за вилата ви
Ауминиевата дограма от Виал Комфорт ще ви предложи редица предимства:
•    антикорозионни свойства
•    противовзломни качества
•    пожароустойчивост
•    възможност за изработване на дограма с различни форми
•    устойчивост при големи натоварвания – алуминиевите профили няма да се огънат и деформират при по-голямо натоварване
•    възможност за изработване и на по-големи конструкции, които са здрави благодарение на гъвкавостта и издръжливостта на алуминия.

Универсални алуминиеви профили PROFILCO – PR52
Тези профили са подходящи както за външна, така и за вътрешна дограма. Те са изключително здрави и са снабдени със специални дренажни канали и уплътнители. Така се осигурява отлична изолация.

Профили PROFILCO за вили във ветровити райони – PR50
Тези профили се характеризират с големи размери, а освен това са с отлична водонепропускливост и издръжливост на ветрово натоварване.

Най-доброто решение за енергоспестяване – профили ЕТЕМ Ε45
Виал Комфорт ви предлага тези профили с прекъснат термомост за най-ефективно енергоспестяване. Те са и ветроустойчиви и устойчиви на взлом.

Share Button