Начало За нас Услуги Актуални цени Отстъпки Галерия Новини Блог Запитване Контакти

Намерете ни в социалните мрежи

Блог на Виал комфорт » Дограма » Нова дограма за гишета и фронтофиси
Дограма за гишета

Нова дограма за гишета и фронтофиси

Гишетата са много удобни в обществени сгради, където се инсталират и като част от прегради в големи помещения. Гишетата са основен елемент в касите, в денонощните магазини, в офисите за обмен на валута, в заложните къщи и фронтофисите на общини, банки и други обществени учреждения. Те са също така неизменна част и от обществените столови и заведения за хранене.

С предложенията за гишета от Виал Комфорт ще имате гишета с модерна дограма, удобни и функционални. Те ще отговорят на вашите нужди от удобство и безопасност.

 

Размерите на дограмата за гишета

Гишетата са обикновено с малък размер, който се определя в зависимост от помещението, в което ще бъдат инсталирани. Виал Комфорт ще изработи дограмата за гишета в съответствие с размерите, които желаете да има гишето, за удобно предаване на пари, поемане и на по-големи вещи в заложна къща, или за подаване на сервираната в чинии храна в столова.

 

дограмата за фронтофис

 

Стъклопакетът за гишета

Изборът на стъклопакет също зависи от помещението, в което се намира гишето.

  • За гишета, които са част от вътрешни прегради, е достатъчно инсталирането на обикновен стъклопакет.
  • За гишета в столова също не е необходимо инсталиране на специален стъклопакет.
  • За гишета, които са на външна стена, например в денонощен магазин, Виал Комфорт препоръчва инсталиране на енергоспестяващ стъклопакет, за да се получи добра изолация от външния студ или горещина.

Освен това за осигуряване на безопасност Виал Комфорт може да инсталира и подходящ стъклопакет на дограмата за защита.

 

Начинът на отваряне на дограмата за гишета

Начинът на отваряне на гишето също зависи от използването на помещението, в което се намира даденото гише. За каси, бюра за обмен на валута, в заложни къщи, в денонощни магазини отварянето трябва да се осъществява така, че да осигурява безопасност за работещите в съответното място.

Виал Комфорт ви предлага дограма за гишета с отваряне по традиционен начин и с плъзгане.

 

поръчайте дограмаПоръчайте дограма за гишета в желания от вас цвят

Виал Комфорт ви предлага PVC профили SALAMANDER и PROFILINK, при които можете да избирате от обширна гама цветове, която да подхожда на интериора и екстериора.

 

Профили за дограма за гишета от Виал Комфорт

При избора на профили за дограма за гишета Виал Комфорт ще ви посочи предимствата на двата вида дограма, за да направите подходящия избор.

Алуминиевата дограма е с по-висока цена, но издържа на големи температурни амплитуди и е по-здрава от PVC дограмата. От друга страна, тази дограма се поддържа по-лесно. Този вид дограма дава възможност за кондензиране на влага, затова не я препоръчваме за помещения, в които влагата е висока.

Виал Комфорт ви препоръчва PVC дограмата като по-евтино решение. Освен това тя е с по-добри топлоизолационни качества, не дава възможност за лесно кондензиране на влага. Лепенето на ъглите на тази дограма допълнително повишава изолирането. Не на последно място, PVC дограмата се поддържа лесно.

За отлична изолация Виал Комфорт ви препоръчва PVC профили SALAMANDER 3D DESIGN, с три уплътнения. Друг профил с по-ниска цена, с добри изолационни качества, е SALAMANDER 2D DESIGN, който е подходящ за дограма с малки размери – има малка конструктивна ширина.

Като съчетание на разумни цени и отлично качество ви предлагаме PVC профилите на PROFILINK. PROFILINK Classic е подходящ за гишета в помещения, за които няма специални изисквания. Още едно предложение за такива помещения е системата Ултра. Системите Премиум и Премиум + са с отлични изолационни свойства.

 

Възможност за допълнителен обков за повишена сигурност

Системите PROFILINK Премиум и Премиум + могат да се монтират с допълнителен обков за сигурност – WK2 и WK3. Системата PROFILINK Ултра е съчетание на отлични изолационни качества, разумни цени и възможност за поставяне на обков за сигурност.

Share Button