Начало За нас Услуги Актуални цени Отстъпки Галерия Новини Блог Запитване Контакти

Намерете ни в социалните мрежи

Блог на Виал комфорт » Дограма » Най-подходящата дограма за пристройка на къщата
остъкляване ан пристройка

Най-подходящата дограма за пристройка на къщата

Защитете входа на дома си и осигурете шумоизолация на пристройка с PVC дограма

Преддверието е удобно, изолира от горещината или студа, и същевременно защитава дома от прах и шум. Допълнителната пристройка преддверие е практично решение, което ви предлагаме с дограма от Виал Комфорт. Такъв тип пристройки са подходящи за изграждане както за къщи, така и за хотели или ресторанти.

 

Изолирайте входа и вътрешността на къщата, хотела или ресторанта си с пристройка от Виал Комфорт

Независимо дали искате да защитите дома, хотела или ресторанта си от външния прах, ако се намира в града, или от летните горещини и зимните студове, остъклената пристройката ще реши вашите проблеми. А с подходящ стъклопакет, предложен от Виал Комфорт, ще осигурите и отлична шумоизолация.

 

PVC система Премиум + – препоръчвана от Виал Комфорт за пристройки

Предлагаме ви тази PVC система с 5-камерна каса, с дебелина 70 мм, с редица предимства, които са необходими за пристройки:

  • високо качество на уплътнението
  • устойчивост на атмосферни условия
  • допълнителна защита срещу проникване на вода с изнесено крило
  • възможност за монтиране на стъклопакети с дебелина до 36 мм
  • възможност за защита от взлом с монтиране на допълнителен обков, осигуряващ висока степен на сигурност – WK2 или WK3

 

поръчайте дограмаСвържете се с нас, за да ви предложим най-добрата оферта за дограма на пристройката на къщата

 

Ако входът на дома, хотела или ресторанта е от северната страна

За защита на входа от студовете, когато е разположен от северната страна, е необходима система, която предлага отлична изолация. Доверете се на дограма с марката SALAMANDER, за дограма от Виал Комфорт за вашата пристройка.

Предлагаме ви PVC системата Streamline 76, като предлагаща отлични изолационни качества на оптимална цена. С петкамерните профили и ширина на касата и на крилото 76 мм, както и с двойните EPDM уплътнения, това е избор, който препоръчваме. Стъклопакетът, който може да се използва със Streamline 76, може да бъде с дебелина до 48 мм.

Streamline 76 ще ви привлече и с елегантния си дизайн, а не на последно място искаме да изтъкнем и лесното почистване и поддържане на дограмата.

Още една система от гамата на SALAMANDER, с по-голяма конструктивна ширина – 92 мм, е PVC системата bluEvolution, с 6 камери. Това е стабилна и елегантна система. С нея можете да изберете стъклопакет с дебелина до 60 мм. Височината й е 118 мм. Още едно важно предимство на тази система е високият коефициент на топлопроводимост – той е 1 W/m2K. Тя предлага и висок коефициент на шумоизолация – 47 dB.

Системите на SALAMANDER са отличен избор в полза на опазването на околната среда. Те могат да се рециклират напълно.

 

Пристройка към лятната ви кухня – за увеличаване на удобството и функционалността

Ако лятната ви кухня е в отделна постройка в двора, Виал Комфорт ви препоръчва пристройка от PVC дограма за по-голямо удобство, защита от външните условия, както и допълнителна площ за поставяне на етажерки или складиране. Повече площ за кухнята е винаги добре дошла; така че решението, което ви предлагаме, е лесен начин за постигане на по-голяма площ.

Виал Комфорт има икономично решение – системата PROFILINK Ултра, с 3 камери и монтажна ширина 60 мм. Освен ниската цена Виал Комфорт ви препоръчва системата Ултра и поради много добрата топлоизолация и шумоизолация. Коефициентът на изолация на системата е  1.5 W/m2. Стъклопакетът, който може да се постави, е с дебелина до 30 мм.

 

Share Button