Начало За нас Услуги Актуални цени Отстъпки Галерия Новини Блог Запитване Контакти

Намерете ни в социалните мрежи

Блог на Виал комфорт » Дограма » Какво е важно да се знае при смяна на дограмата на вход
дограма на стълбище

Какво е важно да се знае при смяна на дограмата на вход

За постигане на по-добър вид и изолация на входовете все повече кооперации вземат решение за смяна на дограмата. При избора на нова дограма трябва да имате предвид някои основни фактори. Те са свързани с основните части на дограмата, на входа и на стълбището.

Входната врата и дограмата към нея

Да започнем с входната врата. Изискването е да бъде устойчива на атмосферните влияния, за да запази вида си дълго време. Освен това тя трябва да е устойчива на взлом, за да е гаранция за сигурността на живеещите в кооперацията.

Виал Комфорт ви предлага алуминиева дограма за входа на кооперацията. Това е подходящ вариант за целта, тъй като алуминият е здрав материал и няма да се повлияе от неблагоприятното действие на студа, дъжда и др. Освен това като метал той е и устойчив срещу евентуални опити за влизане с взлом. Виал Комфорт ви предлага още едно средство за защита от евентуален взлом – противовзломен обков към вратите.

 

поръчайте дограмаСвържете се с нас, за да ви предложим най-добрата оферта за смяна на дограма на вход

 

Профилите с непрекъснат термомост за входни врати

Препоръчваме ви алуминиевите профили с непрекъснат термомост, които произвежда Виал Комфорт, са особено издръжливи на различни натоварвания.

смяна на дограмата на вход

Ако искате да повишите още повече сигурността на входа

Ако освен алуминиевата дограма с противовзломен обков искате да използвате още възможности за постигане на висока сигурност за входа, Виал Комфорт ви препоръчва поставяне на електромагнитна брава и апарат за затваряне. Затварянето се извършва плавно, но сигурно, след всяко влизане или излизане.

Ако искате на входната врата да са вградени пощенски кутии

Допълнително удобство за живеещите в кооперацията е вграждането на пощенски кутии. Виал Комфорт може да ви предложи изработка на алуминиева врата с вградени пощенски кутии, чийто брой ще определите вие.

Дръжките на входната врата ще бъдат според предпочитанието ви

Виал Комфорт ви предлага два вида дръжки за входната врата. Единият вид е тип топка от външната страна и тръбна дръжка от вътрешната. Така отвън вратата ще се отваря само с ключ и в кооперацията няма да влизат чужди лица. Другият вид дръжки е тръбни от двете страни, отвън и отвътре.

Цветът на входната врата и дограмата ще бъде по ваше желание

Виал Комфорт ви предлага разнообразие от цветове, от които да изберете предпочитания от вас цвят за входната врата и за дограмата на входа, както и на дограмата на стълбището.

Дограмата на стълбището

Дограмата на стълбището трябва да отговаря на определени изисквания. Тя трябва да защитава вътрешното пространство от проникване на дъжд и сняг, да осигурява добра изолация, за да не се усещат силният студ през зимата и горещината през лятото.

Виал Комфорт ви предлага PVC дограма, която е подходяща за стълбището на кооперацията. Тази дограма предлага постигане на висока енергийна ефективност и ще поддържа комфортна температура на стълбището. Освен това PVC дограмата има още няколко важни предимства за дограма на стълбището:

  • тя е дълготраен продукт – след поставянето й ще ви служи много дълго време, десетки години
  • поддържането й е лесно и не отнема много време
  • освен това тя е отличен избор, когато искате да се погрижите за околната среда – напълно рециклируема е

 

Share Button