Начало За нас Услуги Актуални цени Отстъпки Галерия Новини Блог Запитване Контакти

Намерете ни в социалните мрежи

Блог на Виал комфорт » Дограма » Дограма за офис сгради
Дограма за обществени сгради

Дограма за офис сгради

Поставянето на дограма на нови офис сгради или смяната на стара дограма на такива сгради трябва да се извършват след избор на подходящи профили, които се поддържат лесно, имат дълъг срок на годност и запазват привлекателен вид. Освен това дограмата за офис сгради трябва да се избира в зависимост от това, дали ще се поставя като вътрешни врати и прозорци, или като външни. Изискванията към изолационните свойства на външната дограма са по-високи. За осигуряване на подходяща работна среда в обществените сгради топлоизолацията и шумоизолацията трябва да са отлични.

 

PVC дограма SALAMANDER – подходяща за офис сгради

Виал Комфорт ви предлага дограма SALAMANDER за обществени сгради, като гаранция за качество на профили немско производство. Качеството е гарантирано от немския стандарт RAL GZ 716, който е стандарт за качество, както и от европейската норма EN 12608:2003.

 

Какво ви гарантират профилите SALAMANDER

Външният вид на профилите SALAMANDER , с блестяща повърхност, ще се запази в продължение на десетилетия, над 60 години.

Профилите са с гарантирана устойчивост на резки атмосферни промени и се поддържат лесно.

Те са с ниски стойности на топлопропускане и шумопропускане.

Още едно предимство, което профилите SALAMANDER притежават, е възможността за пълно рециклиране.

 

Дограма за офис сгради

 

Възможностите за дебели стъклопакети и вътрешните камери на профилите допринасят за отлична термоизолация и шумоизолация

Профилите SALAMANDER се произвеждат с конструктивни ширини 76 мм и 92 мм. На тях могат да се монтират стъклопакети, чиято дебелина е до 60 мм. Така ефективната изолация е осигурена. Тя се осъществява и благодарение на вътрешните камери на профилите – те допринасят за повишаване както на термоизолацията, така и на шумоизолацията.

Тези качества на профилите SALAMANDER се добавят към ниския им коефициент на топлопроводимост, гарантиращ минимални количества загуба на топлина.

 

Здравината на профилите се усилва с укрепващите стоманени профили

Стоманените профили, които са разположени в средната камера на профилите на дограмата, допринасят за укрепването им.

 

Автоматично проветряване за предотвратяване на конденз

Профилите SALAMANDER са снабдени с автоматично устройство в касите. То се грижи за автоматичното проветряване и така във въздуха не се натрупва влага.

 

Добавете желания от вас цвят за привлекателен вид на дограмата SALAMANDER

Офис сградите също имат нужда от подходящ цвят на дограмата, според вида на сградата, както и според предназначението на помещенията. С профилите SALAMANDER е лесно да изберете цвят между 1600 цвята – избраният цвят ще бъде постигнат с декориращо фолио, произведено от Renolit и Cova.

 

PVC дограма SALAMANDER

 

Профили SALAMANDER от Виал Комфорт

За по-малки помещения и за дограма на вътрешни части ви препоръчваме SALAMANDER 2D DESIGN. Това е трикамерна система с конструктивна ширина 60 мм. Дебелината на стъклопакета, който може да се постави, е до 32 мм.

За напълно отворяеми части, при които е особено важна ефективната топлоизолация и шумоизолация, Виал Комфорт ви предлага SALAMANDER 3D DESIGN. Тази система е с три уплътнения. Друг вариант на профилите SALAMANDER за отворяеми части е системата SALAMANDER STREAMLINE, с двойни уплътнения. Двете системи са петкамерни, с конструктивна ширина 76 мм и с възможност за стъклопакет до 48 мм.

Share Button