Начало За нас Услуги Актуални цени Отстъпки Галерия Новини Блог Запитване Контакти

Намерете ни в социалните мрежи

Блог на Виал комфорт » Дограма » Дограма за метални сгради и халета от Виал Комфорт
Дограма за метални сгради

Дограма за метални сгради и халета от Виал Комфорт

Металните сгради и халета стават все по-популярни, тъй като са подходящи за складове, лесно се изграждат с използване на специални стоманени профили, а освен това са устойчиви.

 

 

Те могат да служат за различни цели:
•    за складове
•    за търговски площи
•    за спортни зали
•    за гаражи
•    за автосервизи
и други.

Металните сгради и халета ви предлагат много предимства

Лесното изграждане на метални сгради и халета, когато са необходими допълнителни площи, допринася за по-голяма производителност и увеличава печалбите. Още едно предимство на тези сгради е наличието на повече площ за потребителите, в сравнение със сградите със стоманобетонни конструкции. Добавете към тях и подходяща дограма от Виал Комфорт, и предимствата се увеличават.

 

поръчайте дограмаСвържете се с нас, за да ви предложим най-добрата оферта за смяна на дограма

 

Когато планирате дограма за метални сгради, възможността за големи отвори дава големи предимства

За разлика от стоманобетонните конструкции, металните сгради дават възможност да се оставят големи отвори, без да са необходими допълнителни колони, които да осигуряват опора.
Големите отвори дават възможност за поставяне на големи прозорци, осигуряващи много светлина. Това е подходящо за метални сгради и халета, които се използват като търговски площи, спортни зали, работилници и други, при които светлината е от съществено значение. Виал Комфорт ви предлага инсталиране на дограма с троен стъклопакет, за да осигури добра изолация. Що се отнася до профилите, препоръчваме ви PVC профили, тъй като PVC дограмата е с по-добри топлоизолиращи качества. Освен това тя е и по-евтина.

 

Дограма за метални халета
Препоръчвана максимална височина на големи прозорци

При планирането на прозорци с големи размери е необходимо да се вземат предвид изискванията за устойчивост и безопасност. Затова Виал Комфорт ви препоръчва и оптимална максимална височина на големите прозорци – те не трябва да са по-високи от 4 метра.

Когато металните сгради и халета се използват като складове

При използването на тези сгради като халета не е необходимо поставяне на големи прозорци. Прозорците трябва да са по-малки, тъй като проникващата слънчева светлина може да влоши качествата на съхраняваните материали, стоки и други. С малки прозорци се постига по-добра изолация. Но изолиращите свойства на самата дограма са също от първостепенно значение. И за складови площи в метални сгради и халета Виал Комфорт ви препоръчва PVC дограма с троен стъклопакет.

PVC дограма от Виал Комфорт за изолация с възможност за поставяне на тройни стъклопакети

Виал Комфорт ви предлага PVC системи на PROFILINK – Премиум и Премиум +.
Системите са класически системи, петкамерни; крилото е с дебелина 70 мм. Дебелината на стъклопакета, който може да се монтира, достига до 36 мм – това дава възможност за поставяне на тройни стъклопакети.

С високия коефициент на изолация, 1.3 W/m2K, PVC системите Премиум и Премиум + от Виал Комфорт ще ви осигурят висока икономия на енергия.
Още едно предимство на тези системи е възможността за поставяне на обков за допълнителна сигурност – WK2 и WK3.

Виал Комфорт ви предлага профилите на фирмата PROFILINK за дограма за метални сгради и халета с изключително добри ценови оферти. Те се постигат чрез по-ниските разходи за транспортирането им.

Поръчайте дограма от Виал Комфорт за вашите метални сгради и халета, за осигуряване на оптимални условия в тях. Изпратете запитване и ние ще ви подготвим индивидуална оферта, като помогнем да вземете най-доброто решение при вашия избор.

Share Button