Начало За нас Услуги Актуални цени Отстъпки Галерия Новини Блог Запитване Контакти

Намерете ни в социалните мрежи

Блог на Виал комфорт » Врати и прозорци » Прозорци за нежилищни помещения
Прозорци за нежилищни помещения

Прозорци за нежилищни помещения

Нежилищните помещения, като офиси, складове и гаражи, се нуждаят от подходяща дограма. За предпочитане е да е по-икономично решение, тъй като в него няма да се живее, няма да се отоплява постоянно. Но от друга страна, за съхраняваните в такива помещения предмети, оборудване и други, трябва да се осигури добра изолация от атмосферните условия, както и защита от взлом.

Виал Комфорт ви предлага такова решение за нежилищните помещения в сградата ви.

 

поръчайте дограмаСвържете се с нас, за да ви предложим най-добрата оферта за дограма на нежилищни помещения

 

Фактори, които трябва да вземете предвид при избора на дограма

На първо място, трябва да вземете предвид изложението на нежилищното помещение. При помещения с южно изложение, изложени на силна слънчева светлина, в места със силни ветрове, както и в райони, в които температурите претърпяват резки промени, изолацията, осигурявана от дограмата, трябва да е много добра.

Ако помещението е офис и се намира на оживена улица или близо до шосе или железопътна линия, шумоизолацията трябва да е много добра.

Освен това Виал Комфорт ви съветва да вземете предвид и вентилационната система на самата сграда, в която се намира помещението. Ако вентилационната система е стара, при избора и поставянето на дограма трябва да се осигурят достатъчно отварящи се части, за да може да се осъществява достатъчна вентилация.

При избора на дограма трябва да се вземат предвид и размерите на прозорците и да се изберат подходящи профили, които да издържат на натоварването на големите по размери стъклопакети.

 

дограма за хале

 

Алуминиева дограма ЕТЕМ Ε45

Когато критериите ви за избор на дограма са добра топлоизолация и звукоизолация, Виал Комфорт ви предлага алуминиевите профили ЕТЕМ Ε45. Те са с прекъснат термомост; топлоизолацията, звукоизолацията и хидроизолацията, които осигуряват, са високи.

Още едно предимство на профилите ЕТЕМ Е45 е устойчивостта на взлом.

Избирайки профилите ЕТЕМ Е45, получавате решение за дограма с високо качество на оптимална цена.

 

Алуминиева дограма ЕТЕМ Е 1000

Виал Комфорт ви предлага тези профили, когато е необходимо да остъклите с неподвижно закрепени рамки, витрини, както и ъглови конструкции. Тази система включва прави и обли профили. Модулите са с размери 40 мм и 48 мм.

 

PVC дограма PROFILINK Classic

Профилите PROFILINK Classic са решение с оптимална цена, а топлоизолацията и шумозащитата са много добри дори при поставяне на еднокамерни стъклопакети. Дълбочината на профила на тази 4-камерна система е 60 мм. Можете да поръчате стъклопакет с дебелина до 30 мм.

 

PVC дограма PROFILINK Премиум

Ако търсите класически системи за дограма, Виал Комфорт ви предлага PROFILINK Премиум. Това е система с 5-камерна каса. Крилата са с дебелина 70 мм. Дебелината на стъклопакета при тях може да бъде до 36 мм.

Тази система е подходяща когато търсите дограма, устойчива на рязко променящи се атмосферни условия. Тя предлага отлично уплътняване и висок коефициент на изолация.

Със системата PROFILINK Премиум можете да поръчате и обков с най-висока степен на сигурност – WK2 и WK3.

 

Допълнителен обков, който осигурява по-голяма устойчивост на крилата на дограмата

Когато искате да повишите здравината на дограмата за нежилищни помещения, поръчайте от Виал Комфорт обков, който ще поема натоварването при експлоатацията на крилата. Този обков е произведен от германската фирма Siegenia и е устойчив на атмосферни влияния.

Share Button