Начало За нас Услуги Актуални цени Отстъпки Галерия Новини Блог Запитване Контакти

Намерете ни в социалните мрежи

Блог на Виал комфорт » Врати и прозорци » Охранителни ролетки за търговски обекти
Охранителни ролетки

Охранителни ролетки за търговски обекти

Защита на търговски обекти и гаражи

Охранителните ролетки осигуряват надеждна защита за витрини, гаражи и магазини. Те се спускат и заключват лесно след изтичане на работното време на магазина или след използване на гаража и остават заключени до следващия работен ден или до следващото отваряне на гаража. Можете да избирате между ролетки с плътни ламели, перфорирани ламели или стоманени пръти, свързани чрез скоби.

 

Охранителните ролетки ще придадат индивидуалност на витрината, магазина или гаража

Разнообразието от материали и цветове, предлагани с произвежданите от Виал Комфорт ролетки, ви дава възможност да подберете предпочитаните от вас цветове за ролетката за вашата витрина, гараж или магазин. Стандартният цвят, който предлагаме, е бял, но можете да поръчате и ролетки във всеки от цветовете в каталога RAL.

 

Възможност за ръчно управление, управление чрез бутон или дистанционно управление на охранителните ролетки

Охранителните ролетки, които произвежда Виал Комфорт, включват модели, които се отварят и затварят ръчно. За осигуряване на необходимото удобство ви предлагаме и ролетки, които могат да се управляват с мотор и да се задвижват с бутон или дистанционно. Имаме и други предложения за автоматизирано затваряне и отваряне на ролетки.

При спиране на тока ще можете ръчно да отваряте и затваряте ролетките, управлявани с мотор.

ролетки на Виал Комфорт

Качеството на мотора, използван в охранителните ролетки

Моторите, използвани в охранителните ролетки на Виал Комфорт, са произведени във Франция и са с марка SIMU. Системата за задвижване е компактна и с малък шум при отваряне и затваряне. Моторът се намира в тръбата и така е напълно защитен от външни влияния. Има възможност за използване на падаща спирачка и на механизъм за ръчно освобождаване при спиране на тока. Гаранцията, която получавате за системата за отваряне и затваряне, е 3 години. Системите с мотори SIMU са без кабелни връзки.

 

Охранителни ролетки, които не осигуряват видимост вътре в обекта

Когато не ви е необходимо осигуряване на видимост вътре в обекта, Виал Комфорт ви предлага плътни ролетки. Плътните ламели са изработени от поцинкована ламарина и са покрити с полимерно покритие.

 

Охранителни ролетки, които осигуряват видимост вътре в обекта

Виал Комфорт ви предлага два вида ролетки, осигуряващи видимост вътре в обекта:

  • ролетки от стоманени пръти, съединени с поцинковани стоманени скоби; прътите имат дебелина 8 мм
  • ролетки от перфорирани поцинковани ламаринени ламели; перфорацията може да бъде с различна големина, за осигуряване на различна степен на видимост.
Share Button