Начало За нас Услуги Актуални цени Отстъпки Галерия Новини Блог Запитване Контакти

Намерете ни в социалните мрежи

Блог на Виал комфорт » Врати и прозорци » Защо да изберем ролетни врати за гаража
Ролетни гаражни врати

Защо да изберем ролетни врати за гаража

Ролетните гаражни врати са несъмнено удобство. Те имат своите предимства, които ги правят чест избор, когато трябва да се поръчат врати за гараж. Не само когато имате ограничено пространство вътре в гаража или пред него, но и когато търсите удобство на отваряне и затваряне, това е подходящият избор за вашите изисквания.

Нека разгледаме предимствата, поради които този тип врати са масово предпочитани като вид гаражни врати:

  • Пестене на пространство

Ролетните врати се отварят вертикално и се прибират под тавана. Затова няма да отнемат от пространството в гаража, ще може да използвате цялата му площ. Тези врати не отнемат и от пространството пред гаража, в спуснато или във вдигнато положение. На практика с тях можете да спестите площ от до 2 квадратни метра.

  • Изработване според формата на отвора на гаража

Ролетните врати за вашия гараж могат да бъдат изработени според формата на отвора му. Дали тя е правоъгълна, дъгообразна, скосена – това не е пречка за изработване на ролетни врати точно за тази форма.

  • Автоматичното отваряне е удобство, особено в лошо време или когато бързате

Един от най-предпочитаните начини на отваряне на ролетните гаражни врати е автоматичният. Когато бързате, това пести време, както при отварянето, така и при затварянето. А в лошо време, сняг или дъжд, не е необходимо да излезете от колата, за да отворите вратите, когато стигнете пред гаража.

  • Дълготрайност на алуминиевия материал на ламелите

Алуминият е дълготраен материал. Ние изработваме ролетни врати за гаражи от алуминиеви ламели. С поръчка на тези врати за вашия гараж ще получите дълготраен вариант за вашия гараж.

  • Защита от взлом

Това е едно от най-важните предимства на ролетните гаражни врати. Когато затворите гаража си с тях, защитавате автомобила си от кражба.

 

кафяви гаражни ролетни врати

 

Избор на вида на отваряне и затваряне на ролетните врати за гаражи

Отварянето и затварянето на ролетните врати за гаража е лесно. Изберете от начините за отваряне и затваряне, които предлагаме:

  • ръчно;
  • с манивела;
  • с двигател, който се управлява от бутон;
  • автоматично – вратите се отварят и затварят дистанционно, лесно и бързо.

 

Елементи на гаражните ролетни врати

Ролетните врати за гаражи от Виал Комфорт се произвеждат от алуминиеви ламели. Те са с висока устойчивост. Можем да произведем вашите врати от ламели със или без изолация. Препоръчваме ви да поръчате врати с термоизолация и шумоизолация, която се постига с полиуретанов пълнеж.

Ако ролетните ви врати са без изолация, температурата в гаража ви винаги ще бъде почти както навън, което не е никак за предпочитане, особено в мразовити или горещи летни периоди.

 

Можете да изберете подходящ цвят на ролетните гаражни врати

При поръчка на ролетни врати за вашия гараж от Виал Комфорт можете да изберете една от двете дървесни декоративни повърхности – Decograin или Decopaint. По ваш избор ще изработим вратите с покритие в желан предпочитан цвят от гамата, която предлагаме. Тя включва 11 цвята.

Много търсен поради стилната визия, която се получава при вратите, е и новият цвят Noir 2100 Sablé антрацит металик, който добавихме към гамата цветове за ролетни врати за гаражи.

Свържете се с нас и поръчайте ролетни гаражни врати от Виал Комфорт. Ние ви очакваме!

Share Button