Начало За нас Услуги Актуални цени Отстъпки Галерия Новини Блог Запитване Контакти

Намерете ни в социалните мрежи

Блог на Виал комфорт » Врати и прозорци » Видове щори и техните предимства
външни щори от Виал комфорт

Видове щори и техните предимства

Как щорите преобразяват прозорците

Ако добавите към прозорците щори, те ще придобият индивидуалност. В зависимост от размерите и формата на прозореца, с помощта на Виал Комфорт можете да подберете подходящите щори за всеки прозорец, за да допълните функциите му. Така прозорецът ще осигурява необходимата светлина през всяка част от денонощието. С помощта на щорите всеки от прозорците в дома ви ще има своя неповторим облик и ще ви осигурява видимост или защита, обилна или приглушена светлина.

 

Лесно инсталиране на щорите, ако сте привърженици на метода „Направи сам“

Инсталирането на щорите може да бъде извършено от специалистите от Виал Комфорт. Но ако обичате да се занимавате с дейности по обзавеждане и ремонтиране, лесно можете да инсталирате и сами вашите щори, предлагани от Виал Комфорт.

хоризонтални алуминиеви щори

Щорите – още един начин за икономия на енергия

През горещия сезон щорите осигуряват отлична защита от силната слънчева светлина, която би повишила много температурата у дома. Така с помощта на щорите можете да си осигурите комфортна сянка в най-горещите часове и да не се наложи климатикът ви да работи.

 

Видове щори, предлагани от Виал Комфорт

Вътрешните щори могат да бъдат:

  • хоризонтални
  • вертикални
  • роло щори
  • плисе щори

Щорите могат да бъдат и поставени от външната страна на прозореца. Външните ролетни алуминиеви щори, предлагани от Виал Комфорт, са също много популярни поради предимствата си при монтирането им върху дограмата.

външните ролетни алуминиеви щори

Предимства на хоризонталните алуминиеви щори

Тези щори са особено популярни, поради лесното им монтиране, дори между стъкла, ако дограмата е дървена. Почистването им също е лесно и бързо. За допълване на интериора на дома по подходящ начин Виал Комфорт предлага различни цветове и модели на хоризонтални алуминиеви щори.

Предимства на вертикалните щори

Вертикалните щори предлагат редица предимства, по които могат да се сравнят с хоризонталните алуминиеви щори. Виал Комфорт предлага различни цветове на текстилните ленти, съставляващи щорите, за избор на цвят в съответствие с интериора. Текстилните материали са антистатични и не дават възможност за натрупване на прах по щорите. За по-голямо удобство Виал Комфорт предлага различни видове управление на събирането на лентите. Тези щори са подходящи и когато трябва да създадете илюзия за по-голяма височина  на стаята.

Предимства на роло щорите

Както вертикалните щори, роло щорите се изработват от текстилен материал. Това дава възможност на Виал Комфорт да предлага роло щори в различни цветове. Антистатичността на текстилния материал предпазва от полепване на прах. Тези щори могат да се монтират със или без водачи.

Предимства на плисе щорите

Тези щори са предпочитани от клиентите на Виал Комфорт поради ефектния дизайн. Изработени са от материали, които са антистатични, влагонепропускливи и негорими. Те са подходящи и за прозорци с неправилна форма.

 

Предимства на външните ролетни алуминиеви щори

Тези щори осигуряват особено добра защита от слънчевата светлина, но тъй като изолират отлично прозореца, те осигуряват и защита от неблагоприятни атмосферни условия – така се постига по-добра топлоизолация на стаята. Освен това с външните ролетни щори се постига и добра шумоизолация. Не на последно място тези щори са преграда срещу крадци. Можете да ги поръчате в различни цветове и да ги монтирате на различни видове дограма.

 

Share Button