Начало За нас Услуги Актуални цени Отстъпки Галерия Новини Блог Запитване Контакти

Намерете ни в социалните мрежи

Блог на Виал комфорт » Врати и прозорци » Ако искате домът ви да е уникален, изберете прозорци със специален дизайн
прозорци със специален дизайн

Ако искате домът ви да е уникален, изберете прозорци със специален дизайн

Можете да изберете за дома си стандартна дограма, за да заприлича на стотици други съвременни домове. А можете да се обърнете към Виал Комфорт, за да ви предложим специален дизайн, който ще го превърне в уникален кът. Доверете ни се и ще бъдете очаровани от резултата.

 

Ще ви помогнем в избора на цвят на дограмата

Съвременната дограма, алуминиева или от PVC, е бяла. Но ние можем да ви предложим подходящ за интериора ви цвят от богатата гама по RAL. С дограма в нестандартен цвят, съчетаваща се с цветовите решения за интериора, ще създадем ансамбъл, който ще допринесе за повече уют.

Ако предпочитате дограма в цвят дърво, можем да ви предложим и редица цветове, които са имитации на дървен материал. Ако интериорът ви е решен с дървени мебели, това е най-добрият избор.

 

поръчайте дограмаСвържете се с нас, за да ви предложим най-добрата оферта за смяна на дограма

 

Специалният дизайн на вашите прозорци

В зависимост от особеностите на дома ви ще подберем за вас специални решения за дизайна на прозорците ви. Поканете светлината в изобилие с панорамни прозорци, или изненадайте семейството и гостите си с ъглови прозорци. Тези решения са най-честите, които предлагаме на вниманието на клиентите ни. Ще ви предложим проекта, а вие ще изберете според предпочитанията си.

 

Специален дизайн на дограма

 

Нека прозорците ви бъдат по-големи, за повече светлина и по-красиви панорамни гледки

Изборът на големи прозорци не означава по-големи разходи за отопление в студения сезон и за охлаждане в горещините.

Виал Комфорт ви предлага стъклопакет с К стъкло, бяло и още едно К стъкло, с отлична топлоизолация и шумоизолация. Този стъклопакет е подходящ за стаи със северно и с източно изложение. Светлопропускливостта на стъклопакета е 71%, а коефициентът на топлопроводимост е 0,6 W/m2K.

Ако домът ви е с югозападно изложение, Виал Комфорт ви препоръчва стъклопакет от високоенергийно и бяло стъкло. Благодарение на високоенергийното стъкло този стъклопакет ще допринася за отразяването на топлината, когато навън е горещо, а когато настъпи студеният период, високоенергийното стъкло ще функционира като К стъкло. С този стъклопакет, с коефициент на топлопроводимост 1,0 W/m2K, ще пестите енергия и стаята ще бъде с оптимална температура и в горещо, и в студено време.

 

Панорамните прозорци

Ако домът ви е в красив кът и ви е приятно да се наслаждавате на живописна панорама, осигурете си наистина панорамен изглед. Френските прозорци на четирите стени ще ви осигурят много светлина и непрекъсната възможност за съзерцаване на зеленината и хълмовете наоколо, на морския бряг и на плажа.

Панорамното остъкляване е много подходящо и за малки стаи, тъй като ще създаде илюзия за повече пространство.

 

Ъгловите прозорци

Стандартните прозорци се разполагат в средата на стената на стаята. Виал Комфорт ви предлага нестандартно решение – ъглови прозорци. Те ще бъдат разположени под ъгъл един към друг, на двете съседни стени. Това решение определено ще привлича веднага погледа, не само с нестандартното си разположение. С прозорци, комбинирани под ъгъл, ще получите почти панорамна гледка. Можете да продължите със секции от страната на единия прозорец или от страните и на двата прозореца.

 

Ъгловите прозорци

 

Можем да ви предложим и други решения според особеностите на дома ви

Виал Комфорт може да ви предложи и прозорци с нестандартни форми: кръгли, във вид на арка и други, например за таванската стая. Те също ще допринесат за оригиналност и специална атмосфера в дома ви.

Share Button