Начало За нас Услуги Актуални цени Отстъпки Галерия Новини Блог Запитване Контакти

Намерете ни в социалните мрежи

Блог на Виал комфорт » Алуминиеви профили » Сравнение на алуминиевите системи с марка ЕТЕМ
алуминиеви профили ЕТЕМ

Сравнение на алуминиевите системи с марка ЕТЕМ

Предлаганите от Виал Комфорт алуминиеви системи ЕТЕМ, са разнообразни решения за вашата дограма. Нека ги сравним и да изтъкнем предимствата на всяка от трите системи алуминиеви профили на гръцката фирма ЕТЕМ, включени в гамата продукти на Виал Комфорт.

 

Обща характеристика на предимствата на системите ЕТЕМ

  • разнообразие както от прави, така и от заоблени профили
  • дизайн, осигуряващ висока енергийна ефективност
  • намалено шумопропускане
  • дълготрайност
  • привлекателен вид
  • възможност за поръчване на дограма в различни цветове

 

алуминиевите системи ЕТЕМ

 

Система Е1000

Когато предпочитате изчистен дизайн, тази система без прекъснат термомост е подходящото решение. Тя е особено удобна за вътрешни врати и за вътрешни прегради, препоръчва се и за балконски врати. Системата е чудесен избор по отношение на оптимална цена. Можете да я изберете за витрини и за ъглови конструкции, както и за врати с ветрилообразно отваряне.

С Е1000 Виал Комфорт ще ви предложи различни профили – прави и заоблени.

Отварянето е обикновено и в две плоскости. Размерите са 40 мм и 48 мм

С Е1000 получавате и добра шумоизолация и защита от взлом.

 

Система Е1600

Това е олекотена система, съвместима с Е1000, също без прекъснат термомост. Тя предлага възможност за плъзгане в различни конфигурации: на едното или двете крила, на три крила с помощта на специален механизъм, както и плъзгане на четири крила. Виал Комфорт я препоръчва за вътрешни врати и прегради – плъзгащата се дограма ще създаде повече удобство.

С тази система можете да поръчате стъкло с дебелина от 6 до 22 мм. Тя е с триточкова заключваща система.

 

Система Е45

Това е нова система, която е с прекъснат термомост и предлага отлична енергийна ефективност. С отличната топлоизолация, водонепропускливост и шумоизолация това е съвременна система, отговаряща на всички изисквания на клиентите. Освен това при тази система можете да поръчате множество от периметрови брави, за да осигурите висока сигурност срещу взлом.

Виал Комфорт препоръчва системата Е45 за врати и прозорци, ъглови конструкции, както и за дограма с отваряне хармоника и Фолксваген. Освен това тя е много подходяща и за витрини.

За профили Е45 можете да поръчате стъкло с дебелина от 10 до 49 мм.

Устойчивостта на тази система срещу взлом и високата енергийна ефективност я правят особено предпочитан избор от клиентите на Виал Комфорт.

Share Button